Thursday, October 27

ohh degree


*sigh.. dengar dengar khabar result akan keluar 4hb Nov nie.. hope i'll pass the four subject.. sangat risau sem last nie.. jangan smpai ader pecah record sudah.. degree sudah apply. dah dua kali aku tukar course.. haishhh tinggal lagi sekali je.. setakat nie aku pilih course nie... actually ini bukan couse yang aku mahu kan..

click to enlarge
degree da apply.. tp in my head macam nak kerja. then buat PJJ/PLK.. mmg la if sambung degree terus senang and cepat abes.. tapi if aku keje and buat PJJ/PLK by the time aku dpt degree, aku da ader pengalaman kerja kan.. tapi aku takut jugak if tak dapat habiskan kalau buat PJJ/PLK nie.. abah suh sambung je belajar terus.. tp ibu suh fikir mane yang aku rase okey.. setakat ader diploma aku tak ase berpuas hati... 
degree di sarawak??? ohhh tidak sama sekali... sangat jauh untuk aku pergi kesana...actually tak sanggup berjauhan dengan orang-orang tersayang.. ngee3...
tunggu sajalah keputasan dari uitm nie..
selepas tu baru aku buat keputusan sama ada nak sambung terus or kerja and buat PJJ/PLK..
if bab keje aku tak perlu risau sangat kot..
makin banyak fikir makin banyak pulak aku makan.. haishhh..

3 comments:

----- ----- said...

ohhh...


NINJA Crew

SyiraSara said...

Sayangs u blaja kos ape? uitm eh..kiter pon sama.

Aqma Zaman said...

dip in busines stdy
for degree not sure coz ape yg dpt...
owhh.. uitm mne?? kos ape sygs?