Monday, October 17

Do not bother me!!

Assalamualaikum..

morning peeps..

awal pagi lagi telinga aku mendengar lagu avril lavinge.. baru nak marah tapi bile fikir secara logik better aku jawab jela phone call aku tu kan.. memang dasar tak belajar sivik time skolah dulu, kaco orang  pepagi buta.. bodoh... oke aku emo sekarang... disebabkan aku penguna telefon bimbit sejak aku berumur 12 tahun lagi jadi untuk jawab panggilan dalam mata yang tertutup bukan masalah bagi aku.. aku pun memulakan conversation..

assalamualaikum.. sape neh and nak ape??

waalaikumsalam..

glluuupp mcm kenal suara nie.. ohh tidak, ishhh nape la ko call aku lagi.. bajigan punye jantan, spoil mood aku je.. once aku da tak suke smapi bile3 pun aku tak suke.. FAHAM.. oke ble aku gne caps lock bermakna aku tengah marah..

5 minit masing-masing diam, ok tipu 1 minit je kot.. sorang menahan perasan marah sorang lagi aku tak pasti.. aku yang rimas dengan panggilan itu tanpa berlengah terus bertanye

nape call.. ader ape hal??

aqma sehat? sory kacau pepagi nie..

sehat je.. ermmm nape?

aqma, abg mnx maaf.. menyesal sangat lepas kan aqma..how's life??

errr abg?? bile mase lak mak aku mengandung kn ko haa?? monolog dlm hati
maaf saya bukan kaunter aduan untuk awak mengadu oke.. harap maklum.. owh and 1 more thing i'm happy without u..
assalamualaikum.. 

dengan pantas aku mati kan perbualan tersebut.. perghhh.. aku pun bercita-cita nak sambung tdo balik.. nak mencipta mimpi semula. let bygones be bygones.. buat ape fikir benda da lepas kan.. now i'm happy with my incik dear.. ckit pun ko x mengugat perasaan aku.. dan aku rindukan incik dear aku..

oke sambung tdo..

2 comments:

nUruL 'aIn (^_*) said...

muahhahaa...kelakar ar kakak ni !!
ye2 betol tu....let bygones be bygones.....
hehhe...tiada maaf bagi mu kan..kan ? =)

Aqma Zaman said...

kan.. xnok da kt dye 2..
yang skng lg baik..