Monday, April 4

kesayangan


http://www.emocutez.com

 nie adelah bear kesayangkan ku..
aku dapat bear nie time beday aku ke 18thn
09.Dec.2008
bear nie diberi oleh org yang penah aku syg *act smpai skng aku syg kau lagi*
ari2 aku tdo ngan bear nie.. x lena tnpa bear nie tau..
diatas adalah rupa bear time baru2 dapat.. siyes syg gler..

*********
selepas 4 tahun bear tu masih menemani aku sehingga ari ini
cume dye sudah semakin kurus.. aku nie je tak kurus kurus
warna dye pun da x cantik seperti dulu
walaupun ko da tak cantik aku tetap syg ko busok..
walaupun ko dah x leh duduk dan lembik
ko tetap aku syg..
http://www.cute-smiley.com

ini la rupe bear selepas 4 tahun bersama aku...


tak penah basuh
tp ari ari pelok cium
hehehehe...

1 comment:

mawar (^_*) said...

eeeuuwwwww....bear ni la yg sngt bsuk tu kan =p