Monday, April 18

.

i want to write about something http://www.emocutez.com
but i don't know how to start
ermmmm... oke lah
cm nie....

actually it about feeling uhhh my feeling
i don't want to be "perasan"
if i ask him a question i expect he will say
"errrr....jgn nak perasan oke, ko ingt ko cantik, da la gemok,
x cantik, aku nk pergunakan ko je. hahahahahaha.. [gelak cam nates]
ase nye dye akan ckp cm tu x??? jaat nye aku berperasangka begitu.. hahahaha.
aku ase aku la paling happy dapat jawapan cam tu.. x yah aku nak pk2 perasaan org lagi..hihihi.
sumpah aku tak terasa ckit pun...
cume nak la dengar yang sopan and beradab ckit kn..if cakap cm tu jugak aku pun nak cakap "ko ingt ko ensem and bla..bla..bla.. ..
hihihi.. eh x de la gurau jewp...

aku cume nak kawan je ngan sume orang.. cume kadang kadang mungkin aku terlebih gedik pas tu wat orang tu ingat aku suke kat die lak..
eh iyee laa aku suke.. mane se cik qema nie.. btol la aku suke tp suke kawan je..
xde lebih nye pun.. tp kn aku takut jugak if tetibe kalo aku tanye dye jawab sebalik nye.memang pengsan la aku kn, sebab aku tak nak la main kan perasaan orang.. huh.. lagi pun what goes around comes around  ye dak??? aku da kena da.. aku x nak berulang lagi.. sakit sangat ase.. dulu buat kt orang bile kna kat batang hidung sendiri baru la ase cm ne..

but the way u treat me, like.....
ughhhh
i don't want to say that....

bff cakap : aku ase dye suke ko..
aku cakap : tak pun...

aku tak ase cm tu sebab, tah la, maybe sebab aku tak ase cm tu lah kot...

2 comments:

Sabrina Mirza said...

sape cik qem??? teeeettt~

he♥rts said...

hehehe.. tah.. x tau