Wednesday, April 13

ampaNg hiLL

kerja gila... hahahaha.. tetibe aku mengajak ouzmate aku kuar g merewang ke bukit ampang
dorang pun layan je kepala aku neh.. ney sayang kat dorang nie
hehehehe..
suke je buat benda benda tak planning awal awal nie
mula cakap melawak je pas tu dorang on je..hehehehehe
mula nak pegi awal pas tu zura and ain nak datang nak buat keje untuk presentation OB
da kul 10 lebih br dorg datang
ingat tak jadi la nak merewang rewang
aku cam nak ajak jugak
farah pun datang tanye aku

F : kak qma nak g x??

A : nak la

F : abes kwn kak qma 2??

A : dorng balik kite g la nak??

F : okey je

jam menunjukkan 11.59.. zura and ain pun balik
kami pun ape lg siap siap la nk kuar
naek kete leyaa
ase macam tak center je, da kul 12 lebih baru nak kuar
huhuhuhu...
disebabkan leyaaa bawak 60km/hours
maka untuk sampai ke bukit ampang tu mengambil masa yang agak tidak lama.
melepak lepak disitu sambil melihat permandangan KL dan memberi nyamuk makan
dan juga melihat wayang free tanpa perlu membeli tiket wayang
ahakzzz...
kiri kanan buat wayang.. yang besh nye dalam kete wish tuu... pakai tudung lak 2..
ape daaaa
bongok nye la...
ngah lepak tetiba perot berkeroncong
memang lapo gler la
melepak sambil menunggu makan sampai dari "abang2" adeq ku tu
dok tunggu tunggu
sekali yang sampai kuaci ngan cekedis jewp
da la air tak de, adess.. leyaa la msj suh bawak kopok je...
lepak nye lepak kul 5 lebih baru balik
gler ahh...da r ader kelas kul 11... memang terbaek la..
pic masih dlam hp farah akan di upload later ea..


bukit ampang
kancil leyaa
bersama farah,kira & leya
12.30 am - 5.03 am
13 APRIL 2011

2 comments:

fyna said...

nice belog.
kiut...


jom singgah belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

he♥rts said...

oraite2.. akan disinggah