Wednesday, March 23

today...

nothing interesting
ari nie bgn kul 12 SIANG.. siang tau..
bangun terus mandi.okey tpu bangun terus on9.. hehehe..
mentang la da ader wifi. dok on9 je la keje nyer..
adeeeesss...terpaksa skip satu kelas ari nie.. *ala relax la, satu kelas je pun
sory miss hafizah..*da wape kali tah skip kelas HR nie,
ase nye dah layak dapat warning letter kot
ahakzz...
jangan kena BAR sudahhh
waaaaa x snggup nk carried paper
huhuhu..
kelas kul 2 aku pergi
sakit ati kot masuk kelas OM td.
da la ajar laju gler, pas tu kate kiteorg lak yang lembab
gambit betol!!!!
sabo je la
pas tu bagi tutorial macam haram, banyak gler, da la tak faham
nak buat cam ne tah..
kt kelas dapat story baru, pasal mmbe kiteorg gak
nampak baik, tp mulut macam puaka,,
perhhhh tak sangka la.. terbaik la ko.. buat membe ko cam tu.
balik kelas.. online lagi..
online da jadi mcm keje full time lak..
huhuhn
pape pun esok ader quiz OB ngan excercise untuk kelas ecomal
tp buku tak pegang langsung
sabo jela
ape nak jadi tatau
ish

2 comments:

Sabrina Mirza said...

aku tau sape....ngahahahah!!



MISS WORLD..

he♥rts said...

hahaha.. diam2 sudah.. adeh kantoi la lak an